THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

angkatan2

Isnin, 16 Januari 2012

kau yang bernama cinta

assalamualaikum...
hye readers...


?????????
ape???ouhh,, tajuk kd ats tu??asal nmpk jiwang sangat eah??since bile zieqa jiwang eak??zieqa  pown x sedar lah..jari nie laju je menaip...so,,just flow it...hahaha...


cinta..cinta..cinta...
ape tu cinta???cinta tu menyenangkan??or menyakitkan???
cinta tu da couple putus pastu dpt yg baru ea??
camtu???ape cinta tu mcm kite pakai baju ea??bile da x suke cari yang baru n seterusnya kitaran tu...
pastu cinta tu bole jgk buad orang patah hati an...ade jgk yg bole buad orang melakukan sesuatu di luar jangkaan..heisshhhh,,cinta..cinta..ape punye virus kaw hah??kaw buad manusia semua jd hilang arah just disebabkan kaw...huhhhh,,,,


nie semua penangan cinta seseorang kepade orang yang mereka suka..
ade tu yang tunggu since dr sekolah....cakap suruh belaja dlu nk fokus 4 exam..**oke alasan diterima...memang pelajaran harus diutamakan..fakta yg x bole disangkal....
tp lps exam??bile ditanya still lagi xnk...mcm2 alasan dia bg...kalau mcm tu baek ckp dari awal lagi...supaye orang yang mendambakan cinta korg tu x saked aty x patah aty...korg yg buad mcm tu xde perasaan ke??korg x kesian ke dgn orang yg btul2 tulus sayang korg tp korg buad mcm tu???pedih kowt aty orang tu...rase mcm ditoreh2...**oke nie hiperbola...ehee,,,
please lha..orang yang tunggu lame semate2 tok korg sanggup dia tunggu tp korg persiakan orang tu..kalau satu ary korg tgk orang yg korg persiakan tu bahagia n korg derita,,korg jangan tanya knp....
mase tu baru korg tahu langit tinggi or rendah...



okay I made this entry just to express my feelings ...
so to anyone with what I felt this Express, I apologize very much and have no intention to make you feel  like that ..
I knew I had done things that made people who love me was disappointed with me .. but I promise that such things will not happen again. cukup cuma sekali....





zieqa tahu zieqa cuma manusia biase yang selalu melakukan kesalahan...zieqa pown x perfect..xde satu pown manusia yg sempuna dlm hidop diorang kn??
tp untuk kali ini zieqa jugak tak akan biarkan perkare yang same mcm dulu berlaku lagi...


so please kepade orang yang berkenaan,,hargai orang yang amat tulus n sayang kepade korg..






thankz for reading ~~
maaf kalau ade yang terase ...





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...