THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

angkatan2

Rabu, 16 Mac 2011

bile dah kawen

ello readers,,,
hheeeee,,,amacam arinie??ad baek kah??hope sume baek2 saje...
ap keje korg arinie eak??bg yg cuti sekolah lar...yg student U tu x taw lar..huhuhu...
arinie keje zieqa just buad keje skola yg berlambak n dok memekak mcm org ape jage adex2..huiishhh,,,memekak???mcm ane tu law zieqa memekak an...hohooho...


eahh,,td zieqa onl muke buku...haiiyaa FB lar...pending btol..puiiii...
mase zieqa dok tgk profile org itu org ini,,mate zieqa tetibe terpanah ngn note tu..wahh kaw!!terpanah terozz..xmenahan..huhuhu...note tu aq bace hasil drpd FB sorg hambe Allah nie..hambe Allah tu digelar ryan doyle...nk taw x note sal ap???of coz lar note yg bersangkot paot dgn tajok kd ats tu...hihihihi....mcm betol pown ye taw note tu...huhuhu..korg nk bace ke??
nk ke xnk..nk ke xnk???harhar..mcm Daten wan Abe...hiiiiii,,,,


nahhh.....nie note ny..tajok note tu ni yg mungkin berlaku selepas kahwin..suspen je an tajok tu..hhuhuhu...
jom bace..jom bace..jeng3..

Alkisahhh,,,
Sebelum Tido:
6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!

Pakai Toilet:
6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana!!!

Balas SMS:
6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K..

Dating process:
6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???

Pulang Kerje:
6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):
6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak..

Telefon:
6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh... Your call...
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH.... ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:
6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp...!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?

Memaafkan:
6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!

Baju baru:
6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah... Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan Holiday:
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler... Senang sikit tak perlu naik flight...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:
6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK..

hahahahahaha...amacam bes x??huhuhuhu...agk2 an,,korg kawen 9ti jd mcm nie ke???
huiishhh,,law zieqa x mao lar...mule2 bagai nk rak manje sini manje sane..gedix sane gedix sini,,
bile da kawen huhhh,,hampeh!!!tu blom ad ank agie an...law ad ank kunk guane jd???huhuhuhuhu...
bak kate nabil HANG PIKIR LAR SENDIRI...hohohoho....

Assalamualaikum!!!
;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...